Izjava o privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

DOMUS LUCROSA d.o.o., (dalje: Agencija)

 

Temeljem obveza koje proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka - GDPR, (dalje: Uredba), na snagu stupa s danom 25.05.2018.godine, te regulira i propisuje pristup Agencije zaštiti osobnih podataka, ovim putem Vam prezentiramo našu Izjavu o privatnosti.

U našoj se Agenciji donošenjem ove Uredbe ništa nije promijenilo.

Nikada nismo, a nikada ni nećemo zloupotrijebiti osobne podatke koje ste nam ustupili. Koristimo ih samo u svrhu redovitog, profesionalnog poslovanja koje je bez njih nemoguće, i u skladu sa svim zakonskim propisima. Nikada nikome ne iznosimo detalje o sklopljenim poslovima. Koristimo informacije o cijenama iz sklopljenih poslova, bez ikakvih osobnih detalja, za analize kretanja prosječnih cijena na tržištu i potreba korisnika. Vodimo upitnike o zadovoljstvu/nezadovoljstvu korisnika, kako bi poboljšali uslugu jer  znamo da nismo savršene.

Potrebni su nam Vaši podaci, da Vas identificiramo, oglasimo nekretninu, pošaljemo ponudu, dogovorimo termine za razgledavanje, pregovaramo o kupoprodaji, spojimo Vas sa Kupcem/Prodavateljem, realiziramo posao za koji ste nas i angažirali na samom početku. 

Šaljemo Vaše podatke isključivo po potrebi, a Vi ste o tome uvijek prethodno informirani; odvjetniku, knjigovođi, javnom bilježniku, javnim službama kad se mijenja ime korisnika usluge. Na zahtjev nadležnih tijela Republike Hrvatske jer smo zakonski dužni.

Objavljujemo slike Vaše nekretnine u elektroničkim i pisanim oglasnicima, te web portalima jer je to najbolji put do Kupca i prodaje. Ukoliko ne želite, nećemo ih objavljivati javno, ali morate biti svjesni da to uvelike usporava i otežava prodaju. 

Vaše podatke spremamo/čuvamo u našoj bazi podataka koja je zaštićena svim dostupnim sredstvima. Iako radimo sve što smo u mogućnosti, ulažemo maksimalan trud i dajemo sve od sebe  da zaštitimo Vaše podatke, nikada ne možemo garantirati potpunu sigurnost informacija, procurile su nekada od puno moćnijih kompanija nego je naša. Međutim, izjavljujemo da ćemo obavijestiti Vas i nadležna tijela u slučaju bilo kakvih problema, gubitka, curenja ili kršenja podatka. 

Svi smo zaposleni u Agenciji potpisali Izjavu o povjerljivosti kojom smo se obvezali čuvati tajnost podataka.

Agencija posluje sukladno svim postojećim zakonskim propisima Opće uredbe o zaštiti podataka – GDPR.

Javno dostupne informacije o Vama imamo pravo sakupljati.

 

Izjava od 25.05.2018. godine

Vaša Marina, m2 nekretnine