O nama

 

M2 nekretnine (Domus Lucrosa d.o.o.) je licencirana agencija upisana u Hrvatsku Gospodarsku Komoru. Naša priča počinje sa desetljećem iskustva, stečenim, izvježbanim i uhodanim djelatnostima u kupoprodaji nekretnine, iznajmljivanju, te poslovima gradnje nekretnina i pomoći pri projektima.

Bilo da kupujete ili prodajete nekretninu prvi put sigurno ćete imati puno pitanja vezano za sam proces kupoprodaje nekretnina, proviziju i na što sve trebate paziti.

Mi smo tu da odgovorimo na sva ta pitanja.
 

Zašto odabrati M2 kao Vašu agenciju za nekretnine?

 

Našim standardom jamčimo Vam da se možete potpuno osloniti na nas  i rasteretite nepotreban stres kroz naše znanje, iskustvo i stručnost. 

Agencija smo osnovana s namjerom da se razlikujemo od drugih, prvenstveno individualnim pristupom gdje svakog klijenta vidimo kao osobu a ne kao broj. Trudimo se prepoznati želje i potrebe svojih klijenata.

 Međusobno se kao agenti poštujemo i osjećamo kao mala obitelj. Kojem god da se agentu obratite ste dobrodošli i nećete osjetiti kompetitivnost i netrpeljivost među nama.  

Naš pristup je uvijek diskretan, s mnogo razumijevanja, poštivanja i komunikacije na levelu. 

Poštujemo Vašu nekretninu i vodimo računa kako je prezentiramo.

Naša inspiracija je prvenstveno Vaše zadovoljstvo i preporuka te širok osmijeh na licu. Volimo to što radimo i to čini primjetnu razliku. 

 

Mi smo M2 i tu smo da vas odvedemo korak-po-korak do Vašeg cilja.

 IBAN: HR9823600001102455404 swift: ZABAHR2X mbs: 4022599 oib: 75560693709 dir: Marina Maretić
Temeljni kapital od 20.000,00kn uplaćen u cijelosti. Upisan u registar trgovačkog suda u Splitu br. 060295309